0
kr 329,00 inkl. mva
Armbånd i kunzitt og turmalin.
Artikkel nr.: KUN1004ARM
Produktets tilstand: ny
Armbånd i turmalin og rosa kunzitt. To bergkrystaller pynter opp på hver sin side av turmalinen. Disse mesterhealerne forsterker de andre steinenes virkning.


En flott måte å øke din bevissthet rundt ubetinget kjærlighet på, er å jobbe med kunzitt. Dette er virkelig en sten som jobber med din høyere bevissthet. Denne vakre stenen jobber på ditt hjertechakra. Målet til stenen er å få deg til å leve med og uttrykke følelser av ubetinget kjærlighet, og det klarer den hvis du lar den få lov. Stenen inneholder litium og hjelper til med å balansere dine følelser, og bringe mental stabilitet.

Kunzitt kan ligne litt på turmalin i krystallstrukturen siden de begge gir en fokusert og rask energi. I alle sine farger manifiserer kunzitt kjærlighet, omsorgsfullhet, vennlighet og beskyttelse. Prøv også å meditere mens du bærer smykker med kunzitt, for det hjelper deg virkelig til å være fokusert.

Sammen med rosenkvarts og rosa turmalin, er kunzite en av de store healingstenene for vårt hjertechakra. Ofte gir den blek rosa eller lilla fargen en gjenklang til den dype helbredende energien i hjertet. Der hvor rosenkvarts lærer deg å elske deg selv og gi tilgivelse, lærer kunzitt deg å ha store forventninger som blir innfridd, og kjærlighet uten grenser. Å nå dette emosjonelle nivået gir en følelse av fred, ro og kjærlighet. Bær kunzitt over ditt hjerte for å åpne ditt hjertechakra.

Kunzite krystall healing steiner er gunstig både psykisk og fysisk. Den er fantastisk for ditt psykiske velvære siden den oppløser negative lavere energier som kan gi en blokkering. Kunzitt lindrer stress, angst, og depresjon. Å arbeide med kunzite betyr at du har tatt et valg om å forløse emosjonelle problemer som ligger i fortiden. For kreative mennesker som skuespillere og kunstnere av alle slag har kunzitt en fantastisk innvirkning på sinnet. Den øker din intuisjon, intellekt og inspirasjon.

Stenen har ellers en positiv innvirkning på sirkulasjonssystemet og nervesystemet. Den stimulerer immunforsvaret. Kunzitt har en god innvirkning på mennesker med psykiske lidelser og forebygger panikkannfall. Dette har jeg sett med egne øyne på klienter med dyp angst. Hold gjerne stenen over det stedet på kroppen som er smertefullt, slik at du kjenner de helberedende egenskapene fylle kroppen din.


Rosa kunzitt er en mester i kjærlighet. Den er et must for et hvert menneske som vil åpne seg opp for reading og kontakt med engler.Sort Turmalin

Denne turmalinen er ikke så vanlig som andre turmalin farver.

Sort turmalin er en kraftig stein for beskyttelse mot negativ energi av alle slag. Den gir deg også en åndelig forankring og jording. Denne krystallen er en av de mest populære når det kommer til beskyttelse og metafysiske formål. Ikke rart siden den er så vanvittig sterk, og skyver bort alt negativt. Selv om denen stene en svart vibrerer den på lykke og positive holdninger, uansett omstendigheter som du befinner deg i. 

 Krystallen styrker immunforsvaret og hjelper deg som har allergier, slik at du kan føle deg lettere. Når du treffer mennesker som har vibrasjoner som er ubehagelige, støter svart turmalin den negative energien fra seg, slik at du ikke får den i deg. Den er fantastisk å bære som et smykke på kroppen, i kontakt med huden. 

Svart turmalin vibrerer på rot og det chakra som du har under føttene dine, "earthstar" chakra. 
 Dette er en kraftig stein for jording. Den vil også beskytte deg mot psykiske angrep og negative energier.

  I et rom vil svart turmalin rense området der de er plassert. Vi lever alle med en rekke elektro-magnetiske strålinger som TV, datamaskiner og  andre elektriske apparater som er viktig i hverdagen din. Stenen er helt fantastisk. Den oppfører seg som en støvsuger som suger opp all negativitet rundt deg. Denne negativiteten omformer den til positivitet
Hvis du gjør mye åndelig/spirituellt arbeid, eller har sterke psykiske krefter, og du bruker disse evnene ganske mye, kan du bliveldig ujordet. Svart turmalin vil jorde deg raskt. 

Andre steiner som du kan kombinere med svart turmalin er: Ametyst, Zircon, Sugilite, Turmalin Quartz og Charoitt. Disse er alle svært beskyttende. Svart turmalin vil forsterke disse stenene.


Cathrine-Devida Kristiansen 2012
 
kommentarer
Ingen Omtale på dette produktet enda - Vær den første!
Skriv omtale
Anheng med kors 24 K gull
kr 228,65 kr 269,00
Anheng med kors 24 K gull
Vakkert anheng (krystall) med kors i ekte 24 karat gull. Smykket er fantastisk fint. Gull er et tungt, gult metall med en fantastisk vakker glans. Dens smeltepunkt er 1063 grader Celsius. Rent gull er 24 karat. Det er så bløtt at vi kan forme det uten å varme det opp. Visste du at én eneste unce gull...
Detaljer
Tilbud
Pages
Product Added to your Cart
x

-------- eller --------

http://www.stensmykker.com/index.aspx?pageid=63958&clear=1/sitemap.aspx?shopkeeper=6856